Nyhet 1/2: Laboratorio Tortellini Ravioli med Havabbor Delikat men samtidig kraftig 3x3 cm stor Raviolacci av høyeste kvalitet Semolina og hele 18,5 % egg. Produseres av Italias ledende pastaprodusent, Surgital. Raviolaccien er fylt med havabbor, mikset med potetpuré, gressløk og extra virgin olivenolje, smakt til med hvitløk, sitrusjuice og -skall. Raviolacci av en slik kvalitet serveres best alene, napert med en enkel smør- og fløtesaus, pyntet med Parmagiano Reggiano og noen ristede og hakkede gresskarkjerner. Det smakfulle havabbor-fyllet og den delikate pastadeigen er en garantert suksess som forrett eller hovedrett på spisesteder! PRODUKTINFO: Laboratorio Tortellini Ravioli med havabbor Forpakning: 1x3 kg EPD: 2694206 Allergener: Gluten, egg, fisk Produktet er frysevare og er tilgjengelig over grossist fraog med lansering 1. februar 2013 Les mer om produktet og aktuelle oppskrifter her