Oppskriften på en god meny

Møt vår nye mann i Østfold og Akershus øst!

Vi har gleden av å presentere vår nye mann i distrikt Østfold& Akershus øst; Jon Are Reiss Nilsen!

Jon Are beskriver seg selv som blid og positiv, og det er noe alle vi som møter han kan si oss enige i – han har alltid et smil om munnen! For Jon Are startet interessen for mat tidlig, allerede som 12-åring sto middagen klar, da mor og far kom hjem fra jobb. Etter Allmennfaglig utdanning og verneplikt sto valget mellom kokk eller ingeniørutdanning. Valget falt på kokk som han ikke har angret på.

Dermed flyttet han til Sandefjord og startet på Sandefjord Kokk & Stuertskole. Lære-tiden ble utført via Lærlingkompaniet i Østfold, nærmere bestemt på Quality Hotel Mastemyr. Fagprøven ble bestått i 1996.

Kjøkkensjefen fra læretiden var i ferd med å starte ny restaurant, og ville ha med vår mann på lasset. Stilling ble kokk, og senere soussjef ved Restaurant Spigerverket i Nydalen, der han ble i over 5 år. Så gikk turen videre til anerkjente Lipp Bar & Restaurant v/ Hotel Continental, der han finpusset kokkeferdighetene.

Stavanger neste! 2-årig kjøkken- og restaurantledelse på Hotellhøyskolen i Stavanger. Ved siden av studiene jobbet han på restaurant NB Sørensen’s Dampskibs-expedition, Stavanger, i Herlige-Restauranter konsernet.

Etter endte studier ble han tilbudt daglig lederstillingen for NB Sørensen’s Dampskibsexpedition i Sandnes. Denne restauranten ble etter litt hard jobbing bestående av et godt team som gav stedet god atmosfære og positive resultater.

 

Senere startet han i Sodexo region Rogaland, der han hadde delansvar for administrasjon, tilrettelegging og daglig drift av 15 kantiner.

Etter nesten 7 år i Stavanger, fant han kjærligheten og bestemte seg for å flytte til Østlandet! Han fortsatte i en periode på Sodexo sitt hovedkontor i Oslo, for så å få ansvaret for nyåpningen av personalrestaurant og konferansesenter på Næringslivets Hus, Oslo hvor han ble et år. Tok deretter over ansvaret for kantine og møterom på Postgirobygget, Oslo, hvor han tilbrakte 3 år.

Med masse kunnskap i bunn, begynte tanken på en salgsjobb å spire... Han visste at han ville jobbe med mat og service, så da falt alle brikker på plass når han hørte om stillingen som distriktssjef i Haugen-Gruppen!

Jon Are er bosatt i den idylliske sommerbyen Drøbak, sammen med sin kone og en liten datter på snart 4 år. Her trives han utrolig godt! Han har ansvar for distriktet øst for Oslo, som strekker seg fra Svinesund i syd, til Gardermoen i nord!

Klikk her for å finne kontaktinfo til Jon Are, og alle våre andre folk i storkjøkkenavdelingen!