Oppskriften på en god meny

Mission utvikler Mex-Mex videre

Tre innovative klassikere lanseres 1. september

I Norge har den meksikanske tradisjonen blitt etablert med tacoskjelll og hvetetortilla som helt sentrale elementer. Nå tar Haugen-Gruppen og Mission trenden videre, ved å lansere tre produkter basert på mais. I praksis betyr dette innovasjon i Norge, med produkter som er enda mer autentisk hva gjelder original meksikansk mat!

Myk maistortilla, 10 cm i diameter er tortilla en meksikaner vil få hjemlengsel av. Den myke konsistensen gjør produktene lette å jobbe med, og kan rulles til klassiske retter som Taquitos eller Tostadas. En nyhet også for glutenallergikere, siden produktet er laget på mais og ikke inneholder hvete. Ypperlige produkter å bruke til småretter og forretter, eller la gjestene fylle selv og servere et utvalg av fristende fyll! Mission er leverandør av dette produktet til blant annet mye omtalte " Wahaca ", et av de mest trendsettende restaurantkonsepter på verdensbasis for øyeblikket!

Se video her med hvordan maistortilla serveres for at det skal bli virkelig SOFT!   

Ufritert tortilla - klassisk "trekantchips" og nye"strips". Mange spisesteder ønsker å øke verdien på det som serveres ved å lage sin egen tortillachips. Her kommer Mission med to produkter som gjør dette mulig på en genuin måte, for egen fritering før servering. Resultatet blir hjemmelaget tortillachips! Produktene leveres i store"bulk"-esker, og er frossenvare.

PRODUKTINFO:

Myk maistortilla 10 cm Mission                

Forpakning: 6x60 stk

EPD: 2872687

Allergener: Ingen

 

Tortillachips ufritert Mission

Forpakning: 10 kg

EPD: 2871267

Allergener: Ingen
 

Tortillastrips ufritert Mission

Forpakning: 7 kg

EPD: 2871259

Allergener: Ingen
 

 

Produktene er frysevare og er tilgjengelig overgrossist fra og med lansering 1. september

Klikk her for å lese om alle produktene, og oppskriftsforslag, fra Mission!