Oppskriften på en god meny

Innovative og trendy lanseringer fra Haugen-Gruppen Storkjøkken 1. september!

Det er med stolthet vi kan vise frem en liten teaser, som presenterer våre 1. september-nyheter. Sjelden har vi lansert så mye gode produkter, som vi håper og tror vil tas meget godt imot av det norske storhusholdningsmarkedet!

Nyhetslanseringen i høst presenterer nyheter i kategoriene asiatisk, meksikansk og Middelhavet, og her kommer en kort beskrivelse:

  • El Paradiso kommer med en fyldig miks mellom salsa og asiatisk chilisaus, nemlig klassikeren Asian Sriracha-saus . Ofte omtalt som den asiatiske ketchup! I tillegg presenteres en spennende nykommer av en salsa; Peppadew Salsa , som er en søt og meget frisk variant inspirert av den afrikanske matkulturen! 
  • Go-Tan kommer med en japansk soyasaus i porsjonsforpakning. Premium kvalitet, ypperlig til sushi og som tilbehør til andre asiatiske retter.
  • Paradiso , vårt eget merkenavn, utvider sortimentet ytterligere. En nydelig pesto , i hendig glasskrukke, helt uten tilsetningsstoffer, og hele, semitørkede tomater . Sistnevnte tar trenden med solttørkede tomater enda et skritt videre!
  • Laboratorio Tortellini lanserer Pasta Penne Tricolore , i kjent kvalitet fra denne stolte produsenten utenfor Bologna. Smaksatt med spinat og tomat, og laget på ekte semolina! 
  • Mission er verdens største produsent av tortilla. I Norge har tortilla i all hovedsak dreid seg om hvetetortillas. Nå satser Mission også i Europa mer på den genuint, meksikanske originalen; maistortilla ! Dette gir en søtere smak, svært myk i konsistensen, og med en rekke nye muligheter. I tillegg kommer det to varianter av ufritert tortillachips. Perfekt for spisesteder som vil servere sin egne, hjemmelagede tortillachips, som tilbehør eller snacks!
  • Salomon Foodworld utvider sortimentet av fingerfood med en nykommer fra den asiatiske delen av sitt sortiment. Thai Lollipop med reker er en spenstig og attraktiv sjarmør som garantert vil gjøre seg godt på buffeten, eller som tilbehør!
  • Patak's har vært ledende innen indisk, autentisk mat i Norge og Europa forøvrig en årrekke. Etter en rekke etterspørsler, lanseres nå endelig en hel serie av ferdige indiske sauser. Dette gjør det mulig på en enkel måte å servere et spennende utvalg av indiske klassikere!

Nyhetene lanseres 1. septemner og vil være tilgjengelig over grossist fra lanseringsdato. Ta kontakt med våre distriktssjefer for å avtale en presentasjon av nyhetene!