Oppskriften på en god meny

Vinneren er trukket - Oktoberfestkonkurransen!

Gjennom de siste fire ukene har Haugen-Gruppen gjennomført en Oktoberfestkonkurranse, i samarbeid med arrangørene av Oslo Oktoberfest. Her kommer fasit - og informasjon om vinneren av et VIP-bord til 8 personer!

Her kommer fasiten:

De fleste av svarene er hentet fra det (nesten) alltid like troverdige Wikipedia:

Oktoberfest er en ølfestival som holdes fra slutten av september hvert år i München. Den ble arrangert første gang 12. oktober 1810 til ære for ekteskapet mellom Bayerns kronprins Ludwig og prinsesse Therese , da Bayerns kongelige innbød Münchens borgere til hesteløp, øl og andre fornøyelser, og ble raskt gjort til en årlig foreteelse. Idag er den verdens største folkefest.

Festivalen pågår i 16 dager før den første søndagen i oktober på et område som heter Theresienwiese, oppkalt etter prinsesse Therese. I anledningen festen brygges et eget Oktoberfestøl. Det serveres i en type énliterskanner som kalles « Maß », og er alkoholsterkt og smakrikt. Det får bare produseres av lokale bryggerier. Ølserveringen skjer i store telt som rommer 3-10 000 mennesker og tar inntil to måneder å reise.

I tillegg: Antrekkene som det serveres i heter Dirndl (kvinner) og Lederhosen (menn).

Og selvfølgelig: Det er er  Heinz Ketchup som serveres til maten på Oslo Oktoberfest!

Vinneren er:

Blant et stort antall svar, har vi trukket ut følgende vinner, som får besøke Oslo Oktoberfest på åpningsdkvelden 16. august. Et VIP-bord til 8 personer er holdt av for vinneren, som er:

Hege Waagen, kantineleder ved KDA kantinen, avd Arsenalet (ISS). Kantinen holder til på Kongsberg!

Haugen-Gruppen Storkjøkken gratulerer med seieren! Vinneren vil bli kontaktet.

Til slutt vil vi takke alle som har svart, og ønske en riktig god sommer!