Oppskriften på en god meny

Ukentlige premier trekkes ut blant våre Facebook-venner!



På Facebook-siden vår poster vi oppskrifter, nyheter, reportasjer fra besøk hos våre produsenter over hele verden, inspirasjonsvideoer, og av og til er det også konkurranser. Vi vil gjerne oppfordre flest mulig av våre kunder innen storkjøkkenbransken om å følge oss på Facebook. Det gjør du ved å gå inn på Facebook-siden vår, og trykke "liker".

Facebook-siden finner du ved å skrive www.facebook.com/haugengruppenfoodservice inn i adressefeltet, eller bare trykke på linken over. Du kan også søke opp "Haugen-Gruppen Foodservice" når du er inne på Facebook.

Vi kjører ny trekning hver mandag, i første omgang frem til påske! Vinneren offentliggjøres på vår hjemmeside hver mandag, og vinneren får premien tilsendt i posten (vi kontakter vinneren og ber om postadresse)!

Her legger vi ut de uttrukne vinnerne fortløpende!

Den som trekkes ut vil kontaktes via epost, slik at leveringsadresse med den store esken med varer kan avtales!   

Trekning skjer påfølgende mandag - på følgende datoer:

  • Uke 6 - Mandag 13/2    Cecilie M. Klein (Sales Manager Radisson Blu Plaza, Oslo)
  • Uke 7 - Mandag 20/2     Liz Wallentin (ISS, hovedkontor)  
  • Uke 8 - Mandag 27/2     Tommy Bratseth (Kjøkkensjef, Rica Holberg Hotel, Oslo)
  • Uke 9 - Mandag 5/3       Arne Lundberg (NHO Reiseliv Nord Norge)
  • Uke 10 - Mandag 12/3    Steffen Haraldsen (ISS, kantineleder, Stavanger
  • Uke 11 - Mandag 19/3    Jeanette Amara (Statoil, kategorileder)
  • Uke 12 - Mandag 26/3    Roy Heggdal (Molde Fjordstuer) 
  • Uke 13 - Mandag 2/4     Sandra Langeveld (Rica Airport Hotel, Stavanger)
  • Uke 14 - Tirsdag 10/4    Arild Haugen (Forpleiningssjef, Sodexo)
  • Uke 15 - Mandag 16/4   Beate Stordal (Driftsansv., Felix Konferansesenter, Oslo)
  • Uke 16 - Mandag 23/4   Tor Erik Bakken (Kantineleder, Studentsamskipnaden Oppland)
  • Uke 17 - Mandag 30/4   Mona Vervik (Gladmat, Stavanger)
  • Uke 18 - Mandag 7/5     Geir Østreim (Culina Trondheim - HH Engros) 
  • Uke 19 - Mandag 14/5   Lene Søderholm (Akershus Universitetssykehus)
  • Uke 20 - Mandag 21/5   Gunn Olive Rønningen (Ass kjøkkensjef, Nord-Fron Kommune)
  • Uke 21 - Tirsdag 29/5   Omid Roohandeh (F&B Supervisor Scandic Norge)
  • Uke 22 - Mandag 4/6    Helga Søfteland (F&B Manager Voss Resort)   
  • Uke 23 - Mandag 11/6   Jens Ramfjord (Daglig leder, Matkompaniet Namsos)
  • Uke 24 - Mandag 18/6   Siv Olsen Wilson (Kjøkkensjef, Studentsamskipnaden i Ås) 

Haugen-Gruppen Foodservice gratulerer og håper produktene faller i smak! Og enda viktigere: Vi håper at vi klarer og inspirere med noen gode ideér, produkter, oppskrifter og historier på vår Facebook-side!