Oppskriften på en god meny

Twinings Best Breakfast - Norges Beste hotellfrokost - 2012-kåringen er igang!


For åttende år på rad kårer Haugen-Gruppen Storkjøkken Norges beste Hotellfrokost - Twinings Best Breakfast. 2012 er såvidt igang, og de første jurybesøkene i innledende runde er allerede gjennomført. Konkurransen vil foregå gjennom store deler av året, og det store spørsmålet er nok en gang: Vil Rica Nidelven Hotel beholde kronen som Norges beste frokost, nok et år?  

Twinings Best Breakfast har gått av stabelen siden 2005, og Rica Nidelven har vært en lei nøtt å knekke for de norske hotellene! Liten tvil er det imidlertid om at standarden på hotellfrokost i Norge generelt har blitt bedre gjennom de årene Twinings Best Breakfast har funnet sted. Det er ikke få hoteller som puster Rica Nidelven Hotel i nakken, og som gjør mye for å bli best!   

Les resultatene og omtale av Twinings Best Breakfast 2011 her

Hotellbransjen selv har ønsket at kåringen skal medføre mindre forutsigbarhet, og at konkurranseperioden skal strekkes ut over lengre perioder av året. Derfor ønsker ikke Haugen-Gruppen som arrangør å si annet enn som følger: Twinings Best Breakfast 2012 er igang, det vil gjøres endringer i finalejuryen, og resultatene offentliggjøres iløpet av siste kvartal av 2012! Som vanlig vil Haugen-Gruppen foreta utsilingsjobben, mens en ekstern jury med fagfolk fra bransjen gjør den siste, avgjørende vurderingen blant de beste hotellene! 

Kontaktperson: Simen Kjær Haugberg, markedssjef Haugen-Gruppen Storkjøkken 
Epost: simen-(d_)-_haugberg-(_sm3Remove)-_-(_a)-_haugen-gruppen-(d_)-_no Mobil: 91346344