Oppskriften på en god meny

Stevia Canderel Green - Endelig på markedet i Norge!

Stevia er en plante som kommer fra Sør-Amerika. Brukt i generasjoner av Guarani-indianerne i Paraguay som søtning i mat. Stevia er kjent for sin utrolige sødme. Stevia-planten er naturlig søt og har ingen kalorier!

Stevia ble godkjent i EU for et halvt år siden, og er nylig godkjent også for bruk i Norge. Dette er produktet som markedet tror vil revolusjonere produktgruppen søtning. Helt naturlig, en medalje uten bakside!

Produktene tilgjengeliggjøres for bestilling over grossist iløpet av den nærmeste tiden. Se spesifikasjon under hvert produkt under!

Tre produkter er tilgjengelig for det norske storkjøkkenmarkedet:

   

STEVIA CANDEREL GREEN STICKS

Forpakning: 1x200 stk

EPD: 2459105

Bestillbart over grossist!

Kun 0,3 kalorier pr enhet, nesten 90 ganger mindre enn i sukker! Ypperlig produkt for bruk i varmdrikk, perfekt som tilbehør til desserten. Kommer i praktisk displayboks fylt med 200 sticks! Dette produktet er kun tilgjengelig i storkjøkkenmarkedet.

 

STEVIA CANDEREL GRØNN

Forpakning: 12x100 tabletter

EPD: 2458925

Produktet vil være tilgjengelig over grossist senere i høst.

0,3 kalorier pr enhet. Forbrukerprodukt som også passer godt i varmdrikkstasjoner på hotell, kantine eller på sykehuset. Er også tilgjengelig over storkjøkkengrossistene!

 
   

STEVIA CANDEREL GRØNN

Forpakning: 6x40 gram

EPD: 2459113

Bestillbart over grossist!

Dette er også et produkt som vil finnes tilgjengelig i forbrukermarkedet, men dette passer ypperlig som søtningsprodukt på kjøkkenet. Glimrende erstatning for sukker der et ønske om sunnhet vil opprettholdes, uten å redusere sødmen i retten som serveres. Praktisk plastboks med 40 gram innhold

 

Les mer om Canderel og utvalget som er tilgjengelig ved å klikke her .