Oppskriften på en god meny

Snart er det SKI-VM. Horeca-aktivitet - påmelding før 1/12 - Hurtigsvarpremier!

Store deler av landet er allerede dekket av snø, og mange har allerede fått testet skiene! Denne vinteren er det igjen mesterskapstid, og oppmerksomheten ledes mot Italia og Val di Fiemme. Haugen-Gruppen følger opp med tilpasset aktivitetstilbud for kantiner og spisesteder, med dekormateriell og oppskrifter. Som seg hør og bør: Her blir det italiensk mat! Meld dere på før 1. desember og vær med i trekning av 3 stk MackBook Pro 13'!

Ski-VM går av stabelen fra 20. februar til 3. mars. Vårt aktivitetskit består av tilpassede oppskrifter for storkjøkkenkunder, plakater og vegg- og takheng. Ønsker du å være med på Haugen-Gruppens SKI-VM-aktivitet? Ta kontakt med din lokale distriktssjef.

Klikk her for å finne kontaktinfo!

Hurtigsvarspremie!

Vi oppfordrer til å melde seg på aktivitet tidlig! Da er vi sikre på at vi produserer opp nok aktivitets-kit. Materiellet vil leveres ut tidlig i januar, eller etter avtale med din lokale distriktssjef.

Blant de som melder seg på aktiviteten før 1. desember trekker vi ut tre stk MacBook Pro 13'! Dette er et ypperlig verktøy, en "digital kokebok" med Haugen-Gruppens Oppskriftsbank lagt inn. Husk å gi beskjed til din lokale distrikssjef for å melde dere på!