Oppskriften på en god meny

Møt vår nye mann i Nord: Alf-Erik Efraimsen!

Alf-Erik er vår nye mann, med Haugen-Gruppens suverent største distrikt som ansvarsområde. Et område som strekker seg intet mindre enn fra Saltfjellet i sør, til Vardø i Nord-Øst! En strekning som ifølge Gule Sider tar 18 timer å gjennomføre i bil, effektivt…! Bostedet er riktignok i Tromsø. Opprinnelig er Alf-Erik Efraimsen født og oppvokst i Laksvatn, i Balsfjord, 5mil fra Tromsø.

Les mer om vår nye mann, under bildet!

Bestemoren til Alf-Erik var en god gammeldags omreisende spesialist på gamle matskikker. Av den gammeldagse slaget, sådan, der hun kunne alt om bruk av hele dyr. Innmaten ble tradisjonelt også utnyttet, og blodpølse var et høydepunkt på menyen! Allerede som 9-åring lærte bestemor Alf-Erik om slakting, og dette var stas å få være med på! Første runde som «proff» innen faget var i forsvaret. Etter gjennomført intendantur-skole, hadde Efraimsen ansvar for systemer for forsyning av 250 mann ute i felten. Jørstadmoen ved Lillehammer var stedet, og sikkerhet og ernæring sto i høysetet. En meget interessant erfaring, og etter endt militærtjeneste ble det også en rekke oppdrag på sivilbasis. Alf-Erik jobbet blant annet med forsyning på flere NATO-øvelser.

Så ble det nattklubb for alle penga! Alf-Erik var vært i bransjen i en 15-årsperiode, fra 1989 til 2004. Kokkeskolen tok han innimellom, i Harstad. Denne mannen har gjort «alt» i bransjen! Dørvakt på gamle «Nobile» og «Peacock», i Tromsø, steder som er lagt ned i dag. Jobbet i Choice, som avdelingsleder på Quality (den gang Internord) Articus i Harstad, og drift av nattklubber i flere år. Ulike Rockesteder i Harstad, blant annet «På Kaia», og gamle «Barbette». Han tok også Hotellhøgskolen i Stavanger, 3-årig studium i «Hotel Management». Her jobbet han parallelt for "Herlige Restauranter" i Stavanger, med oppgaver som både hovmester og servitør. Siden 1999 har Alf-Erik drevet parallelt med catering, i sitt eget firma.

Alf-Erik Efraimsen har også hatt flere ben å stå på, gjennom noen år utenfor bransjen. Interessen for lyd gjorde at han først jobbet med salg for «Gøte Lundblad», Toshiba-importør, i Oslo. Med salg som ansvarsområde, i perioden fra 2003 til 2006. Så flyttet han «hjem» til Tromsø. De neste tre årene var han eiendomsmegler i NOTAR eiendom, i Tromsø. Allsidig mann skal sies! Så kom lydinteressen virkelig til sin rett, gjennom drift av Soundgarden i Tromsø, fra 2009 til 2012. Generelt forteller Alf-Erik gjerne om en generell lidenskap for ikke bare lyd, men sanseinntrykk generelt. Han er altetende på dette feltet. Lytter mer enn gjerne til Opera og Samtidsmusikk, eller folkemusikk og Rock’n Roll! Samtidskunst av annet kaliber vekker også interessen, for ikke å snakke om sanseopplevelser innen mat og drikke!

Alf-Erik Efraimsen har innerst inne hele veien hatt en lidenskap for mat, gjerne også med salg, internasjonalt tilsnitt og kvalitet som stikkord. Da Haugen-Gruppen søkte Stig Solheims erstatter tidligere i år, var ikke Alf –Erik sen med å søke.

1. august kunne vi ønske Alf-Erik velkommen til Haugen-Gruppen Storkjøkken!

Klikk her for å finne kontaktinfo til Alf-Erik Efraimsen, og våre øvrige distriktssjefer i storkjøkkenavdelingen!