Les om våre spennende nyheter for storkjøkken 1. februar! I Haugen-Gruppen Foodservice sitt nyhetsbrev for februar er det som seg hør og bør en oversiktlig oversikt over alle våre nyheter 1. februar. Mye nyttig info, og ikke minst, særdeles mye spennnende, nye produkter! Les nyhetesbrevet ved å gå inn på denne linken! Abboner på våre månedlige nyhetsbrev ved å trykke på denne linken Last ned vår vareliste oppdatert med alle februarnyhetene ved å trykke på denne linken Her er noen høydepunkter blant våre nyheter: Tipiak Quinoa Gourmand - lekker miks av der Sør-Amerikanske kornet Quinoa, med Bulgur fra Midt-Østen Tipak Couscous Middelhav - Ferdig middelhavsmiks med couscous og grønnsaker. Tipiak Couscous Gourmet - Ferdig miks med linser, grønnsaker og urter. Twinings Tea Rituals - 6 fantastiske tesorter som tar tekulturen flere hakk videre! Il Torrione Hvit Balsamico - Et nydelig produkt, i 2-liters variant, samt 5 dl flaske med kremet, hvit balsamico! Synnøve - ny serie - Hele 9 nyheter fra Synnøve! Tre nye hotellbrett, tre ternede varianter og 3 nye revet-varianter! Paradiso Oliven Taggiasca - Endelig en ekte, italiensk oliven for storkjøkkenmarkedet. Små, nydelige oliven fra Liguria-området! Paradiso Lasagne - Ferdig lasagne med Laboratorio Tortellini lasagneplater. 1/2-gastronorm-størrelse, 8 porsjoner i hver form. Salomon Jalapeno Bites - Klassiske, amerikanske Mini Poppers Blue Dragon Red and Green Curry - Endelig lanseres den klassiske smaken av Thailand for storkjøkkenmarkedet! Nydelig smak, skaper den rette atmosfæren. Perfekt for kantine og Horeca forøvrig! Sjekk også ut nye dagligvareprodukter og produkter fra Anthon Berg og Fazer!