Oppskriften på en god meny

Grillet hvitløk og grovkornet sennep fra Paradiso, Alioli porsjon fra Ybarra!

Populariteten til mat og kultur fra Middelhavsregionen øker til stadighet vesentlig i Norge. Haugen-Gruppen følger opp trenden, og lanserer tre produkter som alle tar trenden videre! Alle produktene lanseres i det norske sturhusholdningsmarkedet 1. september.

Klikk her for å lese om hele sortimentet fra Paradiso

Klikk her for å lese om hele sortimentet fra Ybarra

     

Ybarra er i Norge mest kjent som markedsleder innenfor kategorien olivenolje. Det siste året har flere nye produkter blitt lansert fra denne toppkvalitets-produsenten i Spania, deriblant ekte, spansk Alioli . Nå lanserer vi en praktisk og meget fristende porsjonspakning med Alioli fra Ybarra!

Ybarra Alioli porsjon

Pakningsstr: 200x15 gram

EPD: 2637809

Paradiso grillede, hele hvitløksbåter mikset med små biter av soltørket tomat og krydder lagt i solsikkeolje. Som en del av antipasta-buffeten, i salatbar eller som tilbehør til grillet fisk, kjøtt og kylling. Brukes også som ingrediens i hjemme-laget salsa, suppe, gryte og saus. Delikat ut-seendesmak med sprø konsistens! 

Paradiso grillet hvitløk

Pakningsstr: 4x1,9 kg

EPD: 2636140

Grov sennep av høyeste kvalitet fra Frankrike, i storhusholdningforpakning. Smak som er passe balansert mellom sødme, syre og krydder. Sterk sennepsmak som gir referanser til en ekte, fransk hjemmelaget grovkornet sennep, nydelig i matlaging og som tilbehør, meget praktisk forpakning på 1 kg plastemballasje!

Paradiso grov sennep

Pakningsstr: 6x1 kg

EPD: 2636082