Oppskriften på en god meny

Ny serie med porsjonsdressing fra Heinz!

Heinz er allerede etablert med et stort utvalg dressinger og kryddersauser i det norske markedet. Foruten å være et naturlig førstevalg for kvalitetsbevisste restauranter og spisesteder over det ganske land når det gjelder ketchup. Nå utvides sortimentet med en meget spennende serie dressinger i porsjonsstørrelse!Serien består av porsjonsdressing i 50 ml store poser. 100 stk er pakket i hver praktiske displaypakning. Denne kan plasseres direkte ute i buffet, eller som mersalgsmulighet i disken.

2 helt nye produkter:
I serien finnes to helt nye produkter fra Heinz: Balsamico og Vinaigrette. Anvendelige og alltid populære produkter. Rund og god smak som garantert vil falle i smak!

3 etablerte produkter i ny forpakning:
Thousand Island, Youghurt Dressing og Caesar Dressing er etablerte og populære produkter fra Heinz, som nå også kommer inn i den nye serien.

Et av verdens eldste slagord!
H. J. Heinz Co. har en historie som strekker seg helt tilbake til 1869. Helt siden starten var filosofien til Henry Heinz enkel, men genial: Der konkurrentene hadde mørke flasker som skjulte innholdet, presenterte Heinz gjennomsiktige glassflasker. Selv på de nye dressingposene er innholdet synlig gjennom emballasjen.

”57 varieties” er et av verdens eldste slagord. I dag leverer riktignok Heinz mer enn 5.700 varianter på verdensmarkedet. Den dag i dag får du servert Heinz ketchup i mer enn 150 land! Årlig produseres det 700 millioner flasker Heinz ketchup, og 12 milliarder porsjonspakker med ketchup. Disse svimlende tallene til tross: Oppskriften på Heinz Ketchup har vært uforandret siden den originale oppskriften ble laget i 1876!


Produktene er tilgjengelig gjennom grossist fra og med 1. september 2011.