Oppskriften på en god meny

Twinings Best Breakfast Finalister 2019

I år har det vært meget høyt nivå på flere hoteller, og det blir dermed 10 hoteller i finalen for årets Twinings Best Breakfast. Hotel Britannia og Hotel Norge by Scandic er nye hoteller som går rett til finalen. Haugen-Gruppen gratulerer alle finalister!

Finalister 2019!

Thon Hotel Lofoten 
Scandic Nidelven 
Hotel Britannia 
Scandic Hell 
Scandic Byparken 
Thon Hotel Rosenkrantz Bergen 
Thon Hotel Stavanger 
Scandic Maritim Hotel Haugesund 
Thon Rosenkrantz Oslo 
Hotel Norge by Scandic 

 

Twinings Best Breakfast

Twinings Best Breakfast kårer Norges beste frokost for 15 år på rad. Over 400 hoteller har blitt vurdert i innledende runde før fylkesvinnere og semifinalister har blitt utvalgt. Alle fylkesvinnere og semifinalister blir vurdert i en egen runde før de aller beste blir plukket ut til finalen og vurdert av en ekstern jury. Finalistene blir offentliggjort i løpet av august, og vinneren blir kåret i oktober. 

Juryen består av: 
Lars Erik Underthun:  Norges første medaljevinner i Bocuse d'Or, driver av Spisestedet Feinschmecker og tidligere president i Bocuse d'Or Norge  

Wenche Andersen:
  Hele Norges frokostkokk nummer én gjennom God Morgen Norge. Kjent også som kokebokforfatter og matjournalist, og mottaker av Hedersprisen under Gullruten 2017
  
Det 3. jurymedlemmet : ...Er en godt bevart hemmelighet. Vedkommende har omfattende bransjeerfaring, og tilfører juryen bredde i sitt arbeid.