Oppskriften på en god meny

Vinner av Twinings Best Breakfast 2018

Scandic Nidelven utvider og utvikler frokosten videre

 

Twinings Best Breakfast kan igjen gratulere Scandic Nidelven som vinner av Twinings Best Breakfast. Etter meget sterk konkurranse de siste årene har Scandic Nidelven bygget ut frokostlokalene, noe som har gitt et løft til hele frokosten. Det er en meget dedikert gjeng som står bak, og med utbyggingen har de senket skuldrene og hevet servicen enda et hakk, samtidig som de har svært høy standard og kvalitet på matvarene. Scandic Nidelven har i mange år vært en av driverne bak utviklingen av stadig høyere kvalitet på norske hotellfrokoster. Konkurransen mellom de beste hotellene i Thon og Scandic har bidratt til å gi en mengde hotellgjester i Norge en stadig bedre frokostopplevelse. Thon Hotel Lofoten fortsetter å levere en meget god frokost og er soleklar på andreplass, mens Scandic Hell som har vært i toppen i mange år har pusset opp frokostsalen sin og tatt steget opp på pallen på tredje plass. Vi gratulerer!

Nivået på finalen blir høyere for hvert år som går, og Twinings Best Breakfast ønsker å takke alle pådriverne som bidrar til at de beste hotellfrokostene i Norge holder høyt internasjonalt nivå. Twinings Best Breakfast kan gratulerer følgende medaljører

1.plass: Scandic Nidelven
2.plass: Thon Hotel Lofoten
3.plass: Scandic Hell

De siste årene har Twinings Best Breakfast delt ut en hederspris til noen som har gjort en formidabel innsats for arbeidet med hotelfrokosten. I år går denne til Zoltan Berkes, som har vært ansvarlig for frokosten på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo siden åpningen i 2014.

Ambisjonen og målet for frokostteamet ved Rosenkrantz har vært det samme fra dag en; å tilby den beste frokostopplevelsen i Norge. Zoltan er ekstremt dedikert i jobben sin. Han ser hele tiden etter nye muligheter og nye produkter som kan forbedre frokosten vår ytterligere, og har jobbet spesielt for å skape en team-spirit og stolthet blant alle som jobber på kjøkkenet. Zoltan er svært utadvendt og trives å snakke med gjestene ute i frokostsalen, noe som har gitt mange positive tilbakemeldinger fra fornøyde frokostgjester.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo vant fylkesprisen i Twinings Best Breakfast i år.

Twinings Best Breakfast takker for alle de gode frokostene som er blitt servert, og ser frem til et nytt år med Norges Beste Hotellfrokost.

Vinnerne er kåret av en jury bestående av 3 personer med årelang erfaring med mat og frokost.

Juryens begrunnelse:

Scandic Nidelven:

Har tatt enda et langt skritt fremover. En omfattende ombygging har gitt frokostgjestene bedre plass og hyggeligere lokaler, men har også ført med seg bedre logistikk og minst like god mat. Servicen har alltid vært god her, men nå virker det som om staben har senket skuldrene og klarer å få gjestene til å føle seg mer avslappet og mer velkomne. Svært godt utvalg og høy kvalitet på maten.

 

Thon Lofoten:

Kan skilte med enestående atmosfære. Den målbevisste satsingen på lokale produkter er ekstra viktig for et hotell som tiltrekker seg mange turister. Her er det ikke aldri tvil om hvilken landsdel du er i, og hotellet er flinke til å beskrive de lokale produktene for gjester som ikke kjenner til dem. Et lokalt kaffebrenneri er trukket inn for å servere kaffe, og spesielt utvalget av omeletter er imponerende.

 

Scandic Hell:

Her har oppussing gjort det som tidligere var en utfordrende spisesal til et moderne og hyggelig frokostområde, samtidig som logistikken er forbedret. Utvalget er bredt og mye er lokalt og hjemmelaget. Blant annet er frukt og grønnsaker arbeidet godt med og innbydende presentert. De har en meget god varmmatstasjon, og gjestene følges godt opp.

Juryen:

Lars Erik Underthun: Norges første medaljevinner i Bocuse d'Or, driver av Spisestedet Feinschmecker og tidligere president i Bocuse d'Or Norge
Wenche Andersen: Hele Norges frokostkokk nummer én gjennom God Morgen Norge. Kjent også som kokebokforfatter og matjournalist.
Det 3. jurymedlemmet: ...Er en godt bevart hemmelighet. Vedkommende har omfattende bransjeerfaring, og tilfører juryen bredde i sitt arbeid.

 

Under ser du alle finalister og fylkesvinnerne og andre som blir fremhevet i 2018

Finalister 2018

Scandic Byparken
Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
Thon Hotel Lofoten
Scandic Hell
Scandic Nidelven
Thon Hotel Stavanger
Scandic Maritim Hotel Haugesund

 

Fylkesvinnere 2018 

 

Akershus : Thon Hotel Oslo Airport

Aust-Agder : Thon Hotel Arendal

Buskerud : Scandic Ambassadeur Drammen

Finnmark : Thon Hotel Kirkenes

Hedmark : Scandic Elgstua

Hordaland : Scandic Byparken

Møre og Romsdal : Scandic Parken Ålesund

Nordland : Thon Hotel Lofoten

Nord-Trøndelag :   Scandic Hell

Oppland : Hafjell Hotell

Oslo : Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

Rogaland : Scandic Maritim Hotel Haugesund

Sogn og Fjordane : Scandic Sunnfjord

Sør-Trøndelag : Scandic Nidelven

Telemark : Quality Hotel Skjærgården

Troms : Thon Hotel Harstad

Vest-Agder : Scandic Kristiansand Bystranda

Vestfold : Scandic Park Sandefjord

Østfold : Refsnes  

 

 

Utmerkelse for fremragende frokost 2018 

 

Akershus : Scandic Hotel Fornebu

Finnmark: Trasti og Trine

Hordaland : Thon Hotel Rosenkrantz Bergen

Møre og Romsdal : Scandic Seilet

Nordland : Thon Hotel Nordlys Bodø

Oppland : Nythun Høyfjellsstue

Oslo : Scandic St. Olavs plass

Oslo : Thon Hotel Opera

Oslo : Radisson Blu Plaza Hotel Oslo

Rogaland : Thon Hotel Stavanger

Sør-Trøndelag : Thon Hotel Nidaros

Troms : Scandic Ishavshotellet

Østfold : Støtvig