Sommerens nyheter fra Haugen-Gruppen! Haugen-Gruppenkommer med en rekke spennende nyheter som vi håper dere setter pris på! For førstegang i Norge kommer unike semifriske krydder som må testes! De er håndplukketrett før blomstring og behandlet i en patentert prosess som gir dem konsistenssom fersk og sterkere smak enn tørr. 100 % sporbarhet, og en unik nyhet.Paradiso Semifrisk kommer i Dill, Basilikum, Oregano og Koriander. DammInEdit, ølet som er utviklet i samarbeid mellom verdens beste kjøkkensjefFerran Adria og Damm sine bryggerimestere kommer endelig i keykeg. Andrenyheter er noen nye fantastiske oljer, Rød Beetroot tortillawrap fra Mission,Seriously Good Mayonnaise fra Heinz i storforpakning, grillet og skivetaubergine i dynopakk, og Koreansk BBQ sauce fra Go-Tan. I tillegg kommer 150års jubileumsvarianter av TABASCO® Sauce og TABASCO® Green, samt eneståendefrosne eggnudler og Sobanudler av ypperste kvalitet. Ikke nok med det, nålanserer Haugen-Gruppen også suksessen Steambun som 40 g produkt. Her er detnoe får alle!