Blue Cheese Dressing

Blue Cheese Dressing

9x267ml Epd: 2509651

Blue Cheese-dressing med gorgonzola. Passer også som dipp.

  • Ingredienser

    Soyaolje, vann, eddik, geitost, (pasturisert geitemelk, salt, konserveringsmiddel: kaliumsorbat, ostkultur og enzymer), sukker, ekstra virgin olivenolje, gorgonzolaost (2%) (melkekultur, ostkultur, salt, enzymer), salt, Blue Cheese (1%) (pasturisert melk, ostkultur, salt, enzymer, naturlig aroma, stabiliseringsmiddel (xanthangummi, propylenglykolalginat), konserveringsmiddel (melksyre), tørket hvitløk, konserveringsmiddel (sorbinsyre natriumbensoat, kalsiumdinatrium-EDTA) tørket løk, fosfatsyre, emulgator (polysorbat 60), gjærekstrakt, krydder, solsikkeolje

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energi kcal pr 100 g/ml 456
    • Energi kj pr 100 g/ml 1974
    • Fett (totalt) pr 100 g/ml 48
    • Karbohydrater pr 100 g/ml 3.5
    • Kostfiber pr 100 g/ml 0
    • Mettede fettsyrer pr 100 g/ml 8
    • Protein pr 100 g/ml 1.4
    • Salt pr 100 g/ml 0.9
    • Sukkerarter pr 100 g/ml 2.5
  • 2 Allergener

    • Melk ja
    • Soya ja
  • Anbefalt behandling

    min.temp 1.00ºC, max.temp 30.00ºC

Vis mer fra Ken's

Italian Dressing
Italian Dressing

Typisk amerikansk italian dressing – største dressingtype i USA inntil ranchdressinger passerte på nittitallet, og i sin tid årsaken til at Ken’s Steak House ble mer kjent for dressingen enn selve biffen. Med hvitløk og asiago-ost.

Mer info
Blue Cheese Dressing
Blue Cheese Dressing

Blue Cheese-dressing med gorgonzola. Passer også som dipp.

Mer info
Ranch Dressing
Ranch Dressing

Førsteklasses amerikansk ranchdressing. Ranch er den største dressingtypen i USA. Passer også godt som dipp.

Mer info
Caesar Dressing Creamy
Caesar Dressing Creamy

Caesarsalat og -dressing har tradisjoner tilbake til 1924 og grenseområdet i San Diego/Tijuana hvor en italiensk immigrant drev restaurantvirksomhet. Denne er en kremet versjon med hvitløk.

Mer info