Soltørket Tomat Bruschetta

Soltørket Tomat Bruschetta

6x100g Epd: 1101880

En tapenade laget av soltørkete tomater, ekstra jomfru olivenolje, grønne oliven, Mizithra ost (geitost), hvitløk, vineddik, salt og basilikum. Den anvendes tradisjonelt på ristet brød og som dip til chips, kjeks og grønnsaker. Kan også smøres på brød sammen med fetaost eller annen gresk geitost og varmes i ovnen – og du får en lekker bruschetta. Prøv den også som saus i pasta og risretter, eller til å fremheve smaken av andre sauser.

  • Ingredienser

    Soltørket tomat 55,8%, ekstra jomfru olivenolje 22%, tomatpure, grønne oliven, Mizithra ost (geitemelk), hvitløk, vineddik, salt, basilikum.

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energi kcal pr 100 g/ml 183
    • Energi kj pr 100 g/ml 755
    • Fett (totalt) pr 100 g/ml 15
    • Karbohydrater pr 100 g/ml 6
    • Mettede fettsyrer pr 100 g/ml 1.9
    • Protein pr 100 g/ml 3.5
    • Salt pr 100 g/ml 0.8
    • Sukkerarter pr 100 g/ml 4.9
  • Anbefalt behandling

    min.temp 8.00ºC, max.temp 30.00ºC

Vis mer fra Gaea

Organic Olives Pitted Green
Organic Olives Pitted Green

Uten lake, klare til å nytes rett fra posen, som tilbehør, eller i en salat. Store greske oliven i delikat og praktisk forpakning.

Mer info
Organic Olives Pitted Kalamata
Organic Olives Pitted Kalamata

Uten lake, og klare til å nytes rett fra posen, som tilbehør eller i en salat. Delikat og praktisk forpakning.

Mer info
Organic Olives Whole Kalamata
Organic Olives Whole Kalamata

Uten lake. Hele greske kalamatoliven, håndplukket fra økologiske kultiverte trær, solmodne med den naturlige mørke fargen.

Mer info
Planet Extra Virgin Olive Oil
Planet Extra Virgin Olive Oil

Utfyller Gaea Fresh og kombinerer kvalitetsdimensjonene med bærekraft og økologi på delikate flasker.

Mer info
Fresh Extra Virgin Olive Oil
Fresh Extra Virgin Olive Oil

Fersk, grønn, krydret og intens fruktig ekstra jomfru olivenolje. Rik på antioksidanter og med lavt syreinnhold.

Mer info
Soltørket Tomat Bruschetta
Soltørket Tomat Bruschetta

En tapenade laget av soltørkete tomater, ekstra jomfru olivenolje, grønne oliven, Mizithra ost (geitost), hvitløk, vineddik, salt og basilikum. Den anvendes tradisjonelt på ristet brød og som dip til chips, kjeks og grønnsaker. Kan også smøres på brød sammen med fetaost eller annen gresk geitost og varmes i ovnen – og du får en lekker bruschetta. Prøv den også som saus i pasta og risretter, eller til å fremheve smaken av andre sauser.

Mer info
Økologiske Grønne Oliven
Økologiske Grønne Oliven

Økologiske grønne Halkidiki oliven. Håndplukket. Lake av vann, havsalt og sitronsaft. Godkjent av Debio

Mer info
Fetaostfylte Grønne Oliven
Fetaostfylte Grønne Oliven

Grønne Halkidiki oliven, fylt med ekte gresk fetaost. Håndplukkede og håndfylte. Lake av extra jomfru olivenolje, solsikkeolje og urter

Mer info
Grønne Oliven med Hvitløk
Grønne Oliven med Hvitløk

Grønne Halkidiki oliven, fylt med ekte hvitløk. Håndplukkede og håndfylte. Lake av vann, salt og sitronsaft

Mer info
Grønne Oliven med Paprika
Grønne Oliven med Paprika

Fyldige, friske og smakfulle grønne, greske oliven, håndfylt en og en med nykuttet naturlig pimiento.

Mer info
Kalamataoliven uten sten
Kalamataoliven uten sten

Håndplukket. Stein fjernet for hånd. Lake av vann, salt og eddik. Dette er olivenvarianten for Gresksalat og Tzatziki

Mer info