Sriracha

Sriracha

6x435ml Epd: 5353123

Tynnere konsistens - sterkere og mer konsentrert smak. Ingen kunstige fargestoffer, aromaer eller konserveringsmidler.

  • Ingredienser

    Syltet rød chilli (37%) (Rød chilli, salt, syre (eddiksyre)), vann, sukker, hakket hvitløk (10%), salt, syre (eddiksyre), fortykningsmiddel (modifisert maisstivelse), stabilisator (xanthangummi), farve (paprikaekstrakt)

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energi kj pr 100 g/ml 419
    • Energi kcal pr 100 g/ml 99
    • Fett (totalt) pr 100 g/ml 0.7
    • Mettede fettsyrer pr 100 g/ml 0.1
    • Enumettede fettsyrer pr 100 g/ml 0
    • Flerumettede fettsyrer pr 100 g/ml 0
    • Karbohydrater pr 100 g/ml 21
    • Sukkerarter pr 100 g/ml 17
    • Kostfiber pr 100 g/ml 2
    • Protein pr 100 g/ml 1.2
    • Salt pr 100 g/ml 5
  • 4 Allergener

    • Nøtter kan inneholde spor av
    • Mandler kan inneholde spor av
    • Peanøtter kan inneholde spor av
    • Sesamfrø kan inneholde spor av
  • Anbefalt behandling

    min.temp 0.00ºC, max.temp 30.00ºC

Vis mer fra Blue Dragon

Green Curry Paste
Green Curry Paste

En blanding av urter og krydder med utstrakt bruk i det thailandske kjøkken. Laget på bl.a. grønn chili.

Mer info
Red Curry Paste
Red Curry Paste

En blanding av urter og krydder med utstrakt bruk i det thailandske kjøkken. Laget på bl.a. grønn chili.

Mer info
Yellow Curry Paste
Yellow Curry Paste

Meget aromatisk curry, farget av ristede krydder og gurkemeie. Passer spesielt godt til fisk og fjærkre. Rik, rund smak. Søtlig.

Mer info
Østerssaus
Østerssaus

Østerssaus er en av de klassiske, autentiske asiatiske sausene. Obligatorisk i en rekke retter. Ypperlig som smakssetter.

Mer info
Fiskesaus
Fiskesaus

Gjæret fiskesaus laget av ansjos. (Nam pla). Brukes som smaksforsterker og i thailandsk matlaging.

Mer info
Riseddik
Riseddik

En mild og god eddik med syrlig, ren smak som forsterker rissmaken. Sammen med sukker og litt salt, kalles den Sushi Su.

Mer info
Sesamolje
Sesamolje

Brukes til salatdressing og smakssetting av aisiatiske og andre retter. Tilsetter en særegen, nøtteaktig smak.

Mer info