Pepperkaker med Tyrkisk Peber

Pepperkaker med Tyrkisk Peber

Mørk sirup og Tyrkisk Peber-drops varmes til dropsene har løst seg opp. Trekk vekk fra varmen og rør inn Melange i biter. Avkjøl noe og rør inn egget.
Bland sammen mel, natron og resten av krydderet. Rør dette sammen med det våte til en fin deig. Legg deigen i en bolle, og dekk til med plast før den settes i kjøleskap for å hvile i minst 12 timer.

Kjevles til ca. 3 mm tykkelse, legges på stekebrett med bakepapir og stekes i forvarmet ovn på 180 grader i 6-10 minutter.

Hvis du ønsker å bake inn drops i kakene er dette fint mulig. Stikk ut et hull, ca. 2 cm midt i kakene, og legg et drops i hullet. Dropset vil smelte når kaken stekes, og stivne når kakene blir kalde. Husk å smøre papiret med Melange når du gjør dette, ellers vil dropset sitte fast. Avkjøles før de eventuelt pyntes med glasur og nytes. Oppbevares i tett boks etter avkjøling.

  • Ingrediens

    • 210g mørk sirup
    • 150g Tyrkisk Peber drops
    • 150g Melange
    • 1stk egg, lett pisket
    • 420g hvetemel
    • 4g ingefær, malt
    • 4g stjerneanis, malt
    • 16g natron
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    mørk sirup
    Tyrkisk Peber drops
    Melange
    egg, lett pisket
    hvetemel
    ingefær, malt
    stjerneanis, malt
    natron
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter