Vietnamesisk nudelsalat

Vietnamesisk nudelsalat

Kok og avkjøl nudlene. Bland grønnsakene og kyllingen , miks egen dressing: litt Thai koriander, wokolje, hvitløk, vårløk, brunt sukker og soya saus. Kjøres med stavmikser  slik at den blir tykk - tilpass styrken etter eget ønske. La blandingen stå og marinere en times tid. Vend inn salat og nudlene. Dryss over hakket koriander og sprøløk.
  • Ingredienser

    • 0,030 kg Miehoen Risnudler
    • 0,02 l Go-Tan Woksaus Thai Coriander
    • 0,08 l Olivenolje
    • 0,01 l Soyasaus Premium
    • 5 g Koriander/persille
    • 20 g Brunt sukkker
    • 15 g Vårløk og rødløk finsnittet
    • 10 g Hvitløk
    • 50 g Wokgrønnsaker
    • 30 g Salat kyllling
    • 50 g Hjertesalat
    • 15 g sprø løk
    • 10 g ingefær