Scampi-spyd & Thai Red Curry med risnudler

Scampi-spyd & Thai Red Curry med risnudler

Kok risnudlene etter anvisning. Varm oljen i en wokpanne eller høy stekepanne. Fres vårløk og de øvrige grønnsakene. Tilsett nudlene sammen med Thai red curry-sausen, soyasaus og Sambal Oelek. Kokes opp. Scampispyd eller Sweet Chili Fish Sticks stekes og serveres over nuddel- og grønnsaksretten. Toppes med litt frisk koriander.
  • Ingredienser

    • 0,08 kg Paradiso Scampi Spyd RPDTO 41/55
    • 0,1 kg Salomon Fish stick Sweet Chili
    • 0,100 kg Risnudler
    • 0,03 kg Wokgrønnsaker
    • 0,025 kg Vårløk, hakket
    • 0,025 kg Broccoli, hakket
    • 0,025 kg Gulrot, strimlet
    • 0,003 kg Hvitløk, finhakket
    • 0,005 kg Ingefær, frisk, revet
    • 0,01 l Olivenolje
    • 0,06 l Thai red curry sauce
    • 0,025 l Blue Dragon Soya Sauce
    • 0,003 kg Go-Tan Sambal Oelek, chilipasta
    • 5 g Frisk koriander