Santa Fee roll med scampi og guacamole

Santa Fee roll med scampi og guacamole


Smør tortillaen med et tynt lag med kremost og pesto, over hele tortillaen. Legg på tynne skiver med spekeskinke eller røkelaks. Rull det hele sammen som en rullekake. Skjær 2-3 cm brede ruller, og stikk en tannpirker gjennom hver og en av dem. Legges på siden, og toppes med en speseskje guacamole. En scampi plasseres på høykant på toppen av hver rull.



Tips: I tapasrettene er porsjonene små, og beregnet utfra at et måltid består av 3-10 små porsjoner.
  • Ingredienser

    • 0,5 stk Mission Hvetetortilla 30cm
    • 0,5 stk Mission Tortilla Fullkorn 30cm
    • 0,005 kg Laboratorio Tortellini Basilikumpesto
    • 10 g Guacomole
    • 0,04 kg Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55
    • 10 g Kremost
    • 10 g Spekesninke
    • 10 g Røkt laks