Samosa med grønn currysaus

Samosa med grønn currysaus

Tilbereding
Samosa stekes fra fryst på 190 grader i 13–15 min til de får en gylden farge. Om de er tint først kan de frityrstekes eller stekes i ovn på ca. 10 min i 180 grader. 

Grønn karrisaus: Fres løk og hvitløk et par minutter i olje sammen med karripastaen. Tilsett kokosmelk og kyllingkraft og gi et oppkok. Smak til med Realime Limejuice, sukker og fiskesaus. La sausen småkoke 2–3 minutter uten lokk.


  • Ingredienser

    • 0,5 kg Happy Buddha Samosa m/ karri grønnsaker
    • 40 g Grønn karrisaus
    • 150 g Løk grovhakket
    • 10 g Hvitløksfedd finkahhet
    • 1 l Go-tan Coconut Milk 75%
    • 1 l Touch Of Taste Kyllingfond
    • 100 g Blue Dragon Green Curry Paste
    • 20 g Blue Dragon Fish Sauce
    • 20 g Realemon Sitronjuice
    • 20 g Frisk koriander
    • 10 g Maldon Sea Salt