Pad Thai

Pad Thai


Pisk eggene og stek en tynn omelett. Skjæres i tynne strimler som skal benyttes som topping / pynt. Mariner kyllingstykkene i soyasausen. Brekk de tørre risnudlene i stykker og kok i lettsaltet vann i 2 minutter. Skylles i kaldt vann, sil av vannet. Varm opp oljen, og stek kylling og alle grønnsakene i noen minutter, men la de fortsatt beholde sprøheten. Tilsett sursøt saus, scampi og nudler, og varm retten opp igjen. Pyntes med omelettstrimler og peanøtter. Soyasaus og chilisaus bør være tilgjengelig til retten, slik at gjestene selv kan smake retten til.


  • Ingredienser

    • 0,005 l Olivenolje
    • 0,025 kg Miehoen Risnudler
    • 0,005 l Blue Dragon Soya Sauce
    • 0,005 l Soyasaus Premium
    • 0,025 l Sweet & Sour saus
    • 0,03 kg Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55
    • 30 g Kyllingfilet, strimler
    • 0,2 stk Egg
    • 0,015 kg Grillet paprika
    • 15 g Gulrot, strimler
    • 15 g Sukkererter
    • 15 g Vårløk, hakket
    • 15 g Bønnespirer
    • 5 g Peanutter, saltet og hakket