Mumbai chicken Chaat wrap

Mumbai chicken Chaat wrap

Mariner kyllingen i Tandoripaste noen timer, eller gjerne over natten. Stekes deretter i ovn eller på grill. Quinoaen kokes etter beskrivelse på pakken og avkjøles. Tortillaen plasseres på flatt underlag. Miks jalfrezi-saus med quinoa, plasseres sammen med de andre ingrediensene på en "strek" fra "kl 9" til "kl 3" midt på tortilaen. Rull den stramt sammen og pakk den inn i wrapspapir, plastikk eller aluminiumsfolie. La den hvile noen timer og server den skråskjært på midten, rett i hånden eller på tallerken. Wrapsen kan varmes kjapt i salaminder eller i ovn på 200 grader noen minutter for å få en mer sprøstekt tortilla med kaldt innhold. Meget velsmakende kontrast!
  • Ingredienser

    • 0,03 kg Paprika Rød Grillet
    • 0,025 kg Quinoa Gourmand
    • 1 stk Tortilla Fullkorn fersk
    • 0,05 l
    • 0,02 kg Tandoori Paste
    • 0,01 kg Spinat fersk og / eller gönn salat
    • 0,05 kg Kyllingbryst, i terninger