Gnocchi med gresskar og kalv

Gnocchi med gresskar og kalv

Tilbereding
Fryst Gnocchi kokes i rikelig med vann tilsatt 5 g Maldonsalt per liter. Legg i 175 g Gnocchi per person, la det koke i 6-7 min.Bruk entrecote, indre eller ytrefilet. Kutt i egnede stykker, kjøttet kan bankes ut med kjøtthammer for en raskere steketid og mørere opplevelse av kjøttet. Pensle kjøttet med Kikkoman og krydre med Maldon og TRS sort pepper.

Grønnsaker
Hakk løk og hvitløk i små terninger. Kutt purre i 2 cm skiver og fordamp i konveksjonsovn i noen minutter. 

Gresskarpuré
Skrell butternut gresskar eller annen gresskar med orange farge, ta ut stein og kutt i 2 cm terninger. Bak i ovn med pepper, Maldon og litt Kikkoman på 175 °C til myke, tar ca 35 min. Kjøres så i blender med smør og smakes til med litt Kikkoman og evt. grønn TABASCO® for ekstra syre.

Grønn Gorgonzola saus
Ha blancherte asperages, Gorgonzola, kyllingbuljong, pesto, stekt løk, hvitløk, spinatblader og fløte i en blender eller kjøkkenmaskin. Blend til jevn konsistens. Varm opp og justere tykkelse med maizena om det er ønskelig - ved servering pisk i litt smør ved oppvarming. 

Ved bestilling à la carte
Stek kjøttet til ønsket stekegrad, stek Gnocchi som beskrevet på pakken, varm opp purre i ovn i noen minutter, legg opp som vist på bildet med varm Gorgonzola saus og avslutt med små biter Gorgonzola som garnityr.