Avocadosuppe

Avocadosuppe


Ha avocado eller avocadopulp, hvitløk, sitronsaft, melk og picantesaus i foodprosessoren. Kok opp kyllingfond og vann, og tilsett avocadoblandingen. Røres godt sammen. Still suppen på kjøl. Sarveres kald med haket purre og noen avocadoterninger til pynt, og tortilla chips ved siden av.

Tips: Kan også serveres varm, men må ikke koke. Det kan også gjerne tilsettes reker eller scampi like før servering.
  • Ingredienser

    • 25 g Avocado skivet
    • 0,025 kg Casa California Avacado Pulp
    • 5 ml Realemon Sitronsaft
    • 0,016 kg El Paradiso Picantesaus
    • 0,01 l Touch of Taste Kyllingfond
    • 35 g Mission Tortilla Chips
    • 2 g Hvitløk, hakket
    • 0,1 l Vann
    • 0,01 kg Purre, hakket
    • 0,5 dl Melk