Paradiso Ris

Kompromissløs kvalitet!
Det stilles svært høye krav til Paradiso
ris. Den blir evaluert etter fysiske egenskaper:
tetthet, avkastning, valsepotensial og korndimensjoner.
Videre vurderes flere naturlige
biokjemiske egenskaper som er direkte avgjørende
for sluttresultatet etter koking.
I tillegg vurderes aroma før og etter koking.
  • detaljer
  • liste
  • thumbs
Paradiso Basmatiris

Paradiso Basmatiris

Risen vokser i dalene ved Himalaya i India. Risen kjennetegnes ved at kornene er lange og tynne, og den kleber ikke ved koking. Basmatiris brukes først og fremst til asiatisk mat, men egner seg vel så...

Paradiso Jasminris

Paradiso Jasminris

Blir dyrket i nordøstdelen av Thailand. Jordsmonnet og været gir risen dens karakteristiske smak. Jasminris kleber ikke og egner seg som tilbehør til alle typer retter, også sterkt krydret mat. (2 po...

Paradiso Fullkornris, brun parboiled

Paradiso Fullkornris, brun parboiled

Den naturlige, næringsrike og langkornede risen er en ekte energibunt med viktige næringsstoffer. Smaken er kraftig og aromatisk. Risen er en naturlig følgesvenn til alle typer gryteretter og gratenge...

Paradiso Villrismix, parboiled

Paradiso Villrismix, parboiled

Parboiled ris tilsatt 15 % villris. Villris er egentlig ikke en rissort, men et gresstrå. Villris inneholder mer proteiner, mineraler og B-vitaminer enn både polert og brun ris. Fargen gjør den spesie...

Paradiso Middagsris, parboiled

Paradiso Middagsris, parboiled

Den mest brukte risen i tradisjonell europeisk matlaging. Med flott aroma og et stort vannopptak,10% mer enn nærmeste konkurrent. 15 kg ris gir 45 kg ferdig ris. (3 poser à 5 kg).

Paradiso Middagsris, parboiled, sekk

Paradiso Middagsris, parboiled, sekk

Den mest brukte risen i tradisjonell europeisk matlaging. Med flott aroma og et stort vannopptak,10% mer enn nærmeste konkurrent.

Paradiso Grøtris, sekk

Paradiso Grøtris, sekk

Italiensk rundkornet ris av topp kvalitet. Den beste risen til risotto, paella, som grøtris eller til andre dessertretter.