Paradiso Ris

Kompromissløs kvalitet!
Det stilles svært høye krav til Paradiso
ris. Den blir evaluert etter fysiske egenskaper:
tetthet, avkastning, valsepotensial og korndimensjoner.
Videre vurderes flere naturlige
biokjemiske egenskaper som er direkte avgjørende
for sluttresultatet etter koking.
I tillegg vurderes aroma før og etter koking.
  • detaljer
  • liste
  • thumbs
Fullkornris, brun parboiled

Fullkornris, brun parboiled

Den naturlige, næringsrike og langkornede risen er en ekte energibunt med viktige næringsstoffer. Smaken er kraftig og aromatisk. Risen er en naturlig følgesvenn til alle typer gryteretter og gratenge...

Grøtris

Grøtris

(sekk) Italiensk rundkornet ris av topp kvalitet. Den beste risen til risotto, paella, som grøtris eller til andre dessertretter.

Parboiled Villrismix

Parboiled Villrismix

(2 poser à 5 kg) Parboiled ris tilsatt 15 % villris. Villris er egentlig ikke en rissort, men et gresstrå. Villris inneholder mer proteiner, mineraler og B-vitaminer enn både polert og brun ris. Farge...

Parboiled Middagsris

Parboiled Middagsris

(3 poser à 5 kg). Den mest brukte risen i tradisjonell europeisk matlaging. Med flott aroma og et stort vannopptak,10% mer enn nærmeste konkurrent. 15 kg ris gir 45 kg ferdig ris.

Jasmin Ris

Jasmin Ris

Blir dyrket i nordøstdelen av Thailand. Jordsmonnet og været gir risen dens karakteristiske smak. Jasminris kleber ikke og egner seg som tilbehør til alle typer retter, også sterkt krydret mat.

Basmati Ris

Basmati Ris

Risen vokser i dalene ved Himalaya i India. Risen kjennetegnes ved at kornene er lange og tynne, og den kleber ikke ved koking. Basmatiris brukes først og fremst til asiatisk mat, men egner seg vel så...