Ken's
I 1941 åpnet Ken og Florence Hanna Ken's Steak Hoouse i Framingham, Massachusetts. Deres spesialitet var som navnet tilsier selvsagt biff, men de ønsket også noe spesielt ved siden av, og det ble en god salat med en enda bedre dressing til. Dressingen ble svært populær, og som Ken selv sa det - "it got to a point where our salads were probably more popular than our steaks". I 1958 startet venner av Ken og Florence Ken's Foods for salg av dressingen til det amerikanske forbrukermarkedet.
Typisk amerikansk italian dressing – største dressingtype i USA inntil ranchdressinger passerte på nittitallet, og i sin tid årsaken til at Ken’s Steak House ble mer kjent for dressingen enn selve bif...
Caesarsalat og -dressing har tradisjoner tilbake til 1924 og grenseområdet i San Diego/Tijuana hvor en italiensk immigrant drev restaurantvirksomhet. Denne er en kremet versjon med hvitløk.
Blue Cheese-dressing med gorgonzola. Passer også som dipp.
Førsteklasses amerikansk ranchdressing. Ranch er den største dressingtypen i USA. Passer også godt som dipp.