Laboratorio Tortellini

Surgital eies og drives av familien Bacchini, som har drevet med pastaproduksjon i over fire generasjoner. Surgital er Italias ledende leverandør av frossen fersk pasta til storkjøkkensektoren. Surgital videreutvikler hele tiden sitt sortiment med nye oppskrifter og produkter i samarbeid med de beste kokker i Italia. Varemerket Laboratorio Tortellini er Surgitals mest populære. Produktene er helt fri for kunstige tilsetningsstoffer, og pastaen produseres hele 6 egg pr kilo ekte durumhvete!
  • detaljer
  • liste
  • thumbs
Laboratorio Tortellini Fussili fullkorn kokt

Laboratorio Tortellini Fussili fullkorn kokt

Høykvalitets frossent fullkornsprodukt med lav forforedlingsfaktor. Både sunt og med meget god smak. Kan kokes rett i kombidampovn på få minutter. IQF pakke som kan tas direkte fra frys.

Laboratorio Tortellini Ravioli for barn Økologisk

Laboratorio Tortellini Ravioli for barn Økologisk

Fylt barnepasta dedikert til barnemenyen. Kommer i mange ulike morsomme figurer. Fylt med rene og økologiske råvarer. Rask koking og fantastisk smak.

Laboratorio Tortellini Ravioli Fullkorn med villsopp

Laboratorio Tortellini Ravioli Fullkorn med villsopp

Innovativ og kokebestandig fullkornsravioli, unik på markedet. Smaker himmelsk med bl.a. shiitake-, stubbskjell- og steinsopp sammen med lokal riccottaost og Grana Padana, 24 måneders Parmesanost.

Laboratorio Tortellini Ravioli Fullkorn spelt med valnøtter

Laboratorio Tortellini Ravioli Fullkorn spelt med valnøtter

Innovativ og utrolig kokebestandig type stor fullkorns ravioli fylt med valnøtter fra Emligio Romagna, Grana Padana 24 måneders parmesanost, og er helt unik på markedet i dag. Smaker himmelsk!

Labr.Tort. Pastarør Sedanini, økologisk

Labr.Tort. Pastarør Sedanini, økologisk

Sedanini er en helt ny pastatype i det norske HORECA-markedet, med sine 3 mm rør med rifler på utsiden, noe som trekker maksimalt med saus. Laget av seks egg pr kilo 15,5 % proteinrik semule. Dette gi...

Labr.Tort. Ravioli med 5 oster, økologisk

Labr.Tort. Ravioli med 5 oster, økologisk

Aldri før er det blitt tilbudt en ferskfrossen pasta med denne ostekombinasjonen, og med DOP-sertifiserte spesial-oster fra Italia. Her er en unik sjanse for restauranter til å øke sitt kronebidrag. L...

Labr.Tort. Ravioli Ricotta, økologisk

Labr.Tort. Ravioli Ricotta, økologisk

Økologisk, ferskfrossen ravioli med den beste kvaliteten i Norge – en fantastisk nyhet. Et dynamisk produkt som også passer godt til kjøttfrie retter.

Labr.Tort. Tagliatelle fullkorn, økologisk

Labr.Tort. Tagliatelle fullkorn, økologisk

Ferskfrossen tagliatelle laget på fullkorn av økologisk durumhvete. Kommer i 25 grams nøster som enkelt kokes, i 3 minutter, fra frossen tilstand. Gir det beste kokeresultatet og er praktisk, enkelt o...

Labr.Tort. Gnocchi 100% durumhvete

Labr.Tort. Gnocchi 100% durumhvete

Gnocci 100 % durumhvete som er lett og fin i konsistensen med gode kokeegenskaper. Den er laget på høyeste kvalitet semolina med god pastasmak uten den kraftige potesmaken som tradisjonell Gnocci. Den...

Labr.Tort. Spiralpasta duocolore

Labr.Tort. Spiralpasta duocolore

Spiralpasta Duocolore heter på italiensk; Gramigna og betyr «spirende gress» derav spiralformen og smaken av spinat og egg. Semolina med minst 13% protein og 6 egg per kilo durumhvete gjør at kokeegen...

Tortelli med Buffalo riccotta og ruccula

Tortelli med Buffalo riccotta og ruccula

Tortelli fylt m/Buffalo da Campana riccotta og ruccola, er en stor 53x53 mm ravioli- lignede pastaform. Den er laget av semolina/durumhvete (med <13% protein) og tilsatt minst 6 egg pr kg durumhvete. ...

Tortelli med Buffalo ricotta og tomat

Tortelli med Buffalo ricotta og tomat

Tortellien er fylt med Buffalo ricotta og tomat som måler 53x53 mm i en ravioli pastaform. Den er laget av semolina/ durumhvete (med < 13% protein) og tilsatt minst 6 egg pr kg semolina. Buffalo ricot...

Labr.Tortellini Pici tykk spaghetti

Labr.Tortellini Pici tykk spaghetti

Tradisjonell 25 cm lang og 3,3 mm tykk pasta uten egg. Denne lange delikatessen er, som alle Surgitals produkter, laget på Semolina Durumhvete med minst 13% protein - hvilket gir den de beste kokeegen...

Ricciole med røkt skinke og provolone ost

Ricciole med røkt skinke og provolone ost

Ricciole fra Labr. Tortellini er en rull laget av lasagneplater fylt med fersk Provole ost og røkt skinke, levert fra lokale leverandører i Emilo Romagna regionen. Ricciolen bakes i ovnen med litt sau...

Fussili kokt

Fussili kokt

Laget på semolina med maks innhold av protein, som gjør at den tåler mye hard håndtering på kjøkkenet uten å bli overkokt. Den frosne Fusillien er forkokt og singelfrosset, og leveres i en gjennomsik...

Spaghetti forkokt uten egg 1kg

Spaghetti forkokt uten egg 1kg

Endelig lanserer Laboratorio Tortellini forkokt Spagetti utan egg. Laget på Semolina med maks innhald av protein. Gjør at pastaen tåler hard håndtering på kjøkkenet uten å bli overkokt. Pakket i 25 g ...

Strozzapreti pasta kokt

Strozzapreti pasta kokt

Trendy ferskfrossen forkokt pasta. 6 egg per kilo. Semolina fra Italia og Canada av høyeste kvalitet med maksimum proteininnhold.

Fersk Ravioli med ricotta og urter

Fersk Ravioli med ricotta og urter

Produsert av Surgital, Italias eneste produsent som er anbefalt av italienske kjøkkensjefers forening. Fersk frossen pasta med fyll av ricottaost og agurkurt. En ny spennende pasta med god smak av fer...

Tortellini kokt ricotta og spinat

Tortellini kokt ricotta og spinat

Ferdig kokt tradisjonell tortellini fylt med ekte italiensk ricottaost og fersk spinat.

Panzerotti med steinsopp

Panzerotti med steinsopp

Halvmåneformet ravioli med 55% sopp-innhold og 3 mm kant som forhindrer brekkasje. Et spennende tilbehør til din viltrett eller sammen med smakfulle grønnsaker og urter.

Fersk Tortellini med kjøtt

Fersk Tortellini med kjøtt

Pastaring, liten. Ekte italiensk mortadella, sammen med kalkunkjøtt med lite fett, mikset med parmesanost.

Basilikumpesto

Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenol...

Ferske Lasagneplater med egg (forkokte/gastro)

Ferske Lasagneplater med egg (forkokte/gastro)

Gastronormstørrelse (rektangel 49x26 cm) Lag unik, ekte italiensk lasagne!

Fersk Ravioli med ost - casatell, ricotta og parmesan

Fersk Ravioli med ost - casatell, ricotta og parmesan

Stor pastapute, firkantet. Stor og fin ravioli fylt med råvarer fra et opprinnelsebestemt område i Bologna. D.O.P.-sertifisert produkt. Rask og praktisk tilberedning for en elegant og imponerende serv...

Fersk Tortellini med ricotta, parmesanost og spinat

Fersk Tortellini med ricotta, parmesanost og spinat

Pastaring. Stor og fin tortellini fylt med råvarer fra et opprinnelsebestemt område i Bologna. D.O.P.-sertifisert produkt. Barnemenyens mest populære matrett!

Fersk Tortellini med parmaskinke

Fersk Tortellini med parmaskinke

Pastaring, liten. Navnet taler sitt eget språk. Parmaskinke fra Modena med råstoff fra et opprinnelsesbestemt område,såkalt D.O.P.-sertifiserte produkter.

Tagliatelle, kokt

Tagliatelle, kokt

Ferdig kokt, frossen, høykvalitets tagliatelle i 25g nøster. 6 egg pr. kilo høykvalitets durumhvete. Rett fra frossen tilstand i kokende vann eller konveksjon. Kan legges sammen med sausen og din past...

Garganelli, kokt

Garganelli, kokt

Det mest ettertraktede og eksklusive pastarøret som finnes i Italia. Ferdig kokt og dypfrosset. Samme høye kvalitet, men klar til å brukes rett i sausen eller i kalde pastaretter og salater.

Fersk Papperdelle båndpasta 18mm bredde

Fersk Papperdelle båndpasta 18mm bredde

18 mm bredde. Trendy, lang pasta med to bånd i hvert nøste. Utmerket sammen med lette sauser til kjøtt eller fisk.

Cannelloni med ricotta og spinat

Cannelloni med ricotta og spinat

Veier 60 g pr. stk. og passer utmerket for varmholding når du trenger å servere raskt til sultne gjester. Tilberedes i ovn med litt saus over.

Gigante Tortellini med asparges

Gigante Tortellini med asparges

Fylt med ferske aspargestopper, ricottaost og parmesanost. Disse 26 g store nyhetene er et fantastisk tilbehør til hovedretter eller sammen med litt olivenolje alene som forrett.