Quesadilla med tomat, pesto og ost

Servings

Forberedelse


Smør pesto på den ene halvdelen av tortillaen. Strø over soltørket tomat i strimler, og revet ost. Brett den andre delen over. Stekes i panne eller på stekebrett, på begge sider, til quesadillaen er lett gyllen. Skjæres opp i "kakestykker" før servering.



Tips: I Tapasrettene er porsjonene små, og beregnet utfra at et måltid består av 3-10 små porsjoner.

Ingredienser

0,33stk Mission Wrap Hvete 30cm *(Gluten) (Enten)
0,33stk Missn Tortilla Fullkorn 30cm *(Gluten) (eller)
0,01kg Lab Tort Basilikumpesto *(Egg, Melk/laktose, Nøtter)
0,01l Paradiso Hakkede soltørkede tomater
0,01kg Revet ost
*Allergener

Bestillingsliste

EPD Varenr Produkt Mengde
1456003 4463 Mission Wrap Hvete 30cm  stk
2524296 120356 Missn Tortilla Fullkorn 30cm  stk
903302 3730 Lab Tort Basilikumpesto  kg
2713048 120698 Paradiso Hakkede soltørkede tomater  l
Revet ost  g




Bestillingsliste

Bestillingsliste er tom