Tortilla Tower fylt med søtpotet, kylling og perlespelt, servert med Chipotle salsasaus

På bildet er dette lagt opp som en forrett. Mengden i oppskriften er som hovedrett og tilsvarer mengden på begge de to tallerkenene på bildet til sammen.
Servings

Tortilla Tower fylt med søtpotet, kylling og perlespelt, servert med Chipotle salsasaus

Forberedelse

  1. Mariner agurk i grønn Tabasco, noen timer eller over natten.
  2. Tilbered hvetekjerner og perlespelt som anvist
  3. Fyll tortillaen med søtpotet, kyllingkjøtt, perlespelt og hvetekjerner. Rull tett sammen.
  4. Stekes i ovn ca 15 min, 180 grader.
  5. Skjær opp tortillaen i fire like "tårn". Beregn to pr porsjon.
  6. Varm chipotle salsasausen. Anrett som vist på bildet med sausen i bunnen. Toppes med guacamole, ranch-dressing, soltørket paprika, marinert agurk og litt frisk koriander  

Ingredienser

1stk Mission Grillmerket Tortilla 30cm *(Gluten)
0,035kg Haugen Tacokjøtt kylling stekt *(Selleri)
0,18kg Søtpotet, kokt og skrelt
0,02kg Tørslefs Tørsleff Perlespelt forkokt Økologisk *(Gluten) Nyhet uke 38 2016
0,02kg Tørsleffs Hvetekjerner forkokt Økologisk Nyhet uke 38 2016
0,04kg El Paradiso Chipotle Salsasaus Nyhet uke 38 2016
0,04kg Agurk i terninger
0,005l Tabasco TABASCO® Green Sauce Nyhet uke 38 2016
0,010kg Paradiso Grillet strimlet paprika
20ml Heinz Pepper Ranch Sauce 875 ml *(Egg, Melk/laktose, Sennep) Nyhet uke 38 2016
0,04kg Casa California Guacamole Western style 1,36kg
1gr Koriander
*Allergener

Bestillingsliste

EPD Varenr Produkt Mengde
121848 Mission Grillmerket Tortilla 30cm  stk
120385 Haugen Tacokjøtt kylling stekt  kg
Søtpotet, kokt og skrelt  kg
122307 Tørslefs Tørsleff Perlespelt forkokt Økologisk  kg
122308 Tørsleffs Hvetekjerner forkokt Økologisk  kg
122212 El Paradiso Chipotle Salsasaus  kg
Agurk i terninger  kg
122320 Tabasco TABASCO® Green Sauce  l
120420 Paradiso Grillet strimlet paprika  kg
122296 Heinz Pepper Ranch Sauce 875 ml  ml
121536 Casa California Guacamole Western style 1,36kg  kg
Koriander  gr