Mexican Street Taco

Servings

Mexican Street Taco

Forberedelse

Tortillaene stekes i ovn i form 170 grader 10 minutter.Kjør hvitløk og sjalottløk i en kjøkkenmaskin og fres dette i en panne med litt olje.

Blackbeans med Chorizo:
Tilsett cumin og TABASCO® Brand Habanero Pepper Sauce (etter ønsket styrke)
Kjør så halvparten av de sorte bønnene sammen litt av vesken fra boksen til en pure. Hell dette i gryta sammen med løken og resten av de hele bønnene.
Stek ternet chorizo i en panne til den begynner å slippe olje og ha dette i gryta med bønnene og tilsett smøret. La dette syde i 20 minutter til konsitensen er fin og smak til med salt. 
Tips! Om du steker kylling til dette bruk gjerne kraften fra kyllingen i gryta med bønner.

Koriander ris:
Kok ris etter anvisning og tilsett frisk lime og frisk koriander før servering.

Fajitas Kylling:
Krydre kylling med halvparten av krydderet før steking, stek kyllingen saftig og riv kjøttet fra hverandre etter steking.
Krydre det revene kjøttet med resterende krydder og hold dette varmt til servering.

Homestyle Salsa:
Se egen oppskrift.


Ingredienser

10stk Mission Tortilla hvete 25cm *(Gluten)
1kg El Paradiso Bønner Svarte, hele
200gr Chorizo (matpølse, ikke spekepølse)
100gr sjalottløk
30gr hvitløk
10gr cumin
50gr smør
5ml Tabasco TABASCO® Habanero Sauce
salt
smør
1kg Paradiso Middagsris, parboiled
1stk koriander i potte
0,05l frisk limesaft
1kg kyllingbryst enten
1,5kg hel kylling eller
3gr El Pardso Fajita kryddermiks
*Allergener

Bestillingsliste

EPD Varenr Produkt Mengde
1455997 4462 Mission Tortilla hvete 25cm  stk
1564590 4542 El Paradiso Bønner Svarte, hele  kg
Chorizo (matpølse, ikke spekepølse)  gr
sjalottløk  gr
hvitløk  gr
cumin  gr
smør  gr
1562057 1624 Tabasco TABASCO® Habanero Sauce  ml
salt  
smør  
576074 1656 Paradiso Middagsris, parboiled  kg
koriander i potte  stk
frisk limesaft  l
kyllingbryst  kg
hel kylling  kg
2068377 4556 El Pardso Fajita kryddermiks  gr